Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Instructors icon
Kalle Laukkanen

Kalle Laukkanen photo Kalle Laukkanen
  • Black Belt

Hei, olen Kalle, ja olen harrastanut Brasilialaista jujutsua vuodesta 2009. Treenienvedon olen aloittanut vuodesta 2014, ja tämän lisäksi minulta löytyy kisa- ja tuomarointikokemusta. Minulla on Barreto Helsingin Tuomas Vaskisalmen myöntämä ruskea vyö vuodelta 2018. 

 

Minut tunnetaan kävelevänä sääntökirjana, eli kaikki askarruttavat sääntöpulmat voi kohdistaa tänne päin. Lajissa olen viime aikoina keskittynyt ilman pukua painimiseen, missä mieluisimmat asiat ovat erilaiset jalkalukkopositiot, ja 10th planet-koulukunnalle ominaiset rubber guard, lockdown ja truck. Pyrin myös ahkerasti käymään seminaareilla ja oppimaan uusia juttuja, eli treeneissäni voi nähdä myös kauden uusia muotitekniikoita.

 

Insinöörinä ajattelen lajia järjestelmänäkökulmasta, ja pyrin opettamaan lajin hahmottamista suurempina kokonaisuuksina. Tavoitteenani vetäjänä on saada treenaajat ymmärtämään eri tekniikat ja positiot osana järjestelmää, ja näin auttaa heitä itse kehittämään omaa ottelustrategiaansa ja taktiikkaansa.