Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Saapuminen ensimmäisiin harjoituksiin ja kulkuluvat

Urhea-hallissa kulkemiseen tarvitset kulkuluvan. Kulkuluvan saat aulan info-tiskiltä ensimmäisen käynnin yhteydessä. Lupa ohjelmoidaan urheilijan omalle HSL:n sirukortille (käy myös esim. perheenjäsenen muutaman vuoden vanha kortti) tai erikseen ostetulle Buli kulkukortille (5e). Jos sinulla ei ole korttia, niitä voi ostaa HSL:n palvelupisteistä. Bulin kulkukortin voit ostaa verkkokaupastamme ja noutaa Urhea-hallin info-tiskiltä. Mobiilisovellus on tulossa myöhemmin. Varaa ensimmäiselle kerralle reilusti aikaa kulkuluvan selvittämiseen.

Huom. Siitä kun profiilisi on tehty ja maksusi maksettu, kestää muutaman tunnin ennen kuin tiedot löytyvät Urhean järjestelmästä. Jos luot profiilisi viime hetkillä ennen harjoitusten alkua niin ole meihin yhteydessä info@bulijj.fi tai sosiaalisen median kautta niin saamme varmistettua sisäänpääsysi.

Kulkuluvan saatuanne jatkakaa info-tiskin ohi ja perälle missä kulkuportit itse hallin tiloihin sijaitsevat. Porttien jälkeen pääsette rappuun josta siirrytään kerrosta alemmas kerrokseen -1, jossa kamppailupuoli sijaitsee. Pukuhuoneet sijaitsevat rapusta poistuttaessa oikealla. Naisten pukkari on nro 6 ja miesten pukkari on nro 5. Salin puolelle päästään kulkemalla pukuhuoneen läpi. Varustekasseja tai ulkovaatteita voi jättää pukuhuoneeseen ainoastaan omalla riskillä. Kassit voi ottaa harjoitusten ajaksi käytävän reunalle tai viedä voimistelupuolelle vievällä käytävällä sijaitseviin lokerikkoihin (painipuolen päädyn ovista oikealle). Lokerikot toimivat esim. teidän kulkulupakortilla. Odotetaan harjoitusten alkua lämmittelyalueella.

Ennen matolle siirtymistä ilmoittaudu harjoituksiin ohjaajan luona henkilökohtaisella pin-koodillasi (määritelty omaan profiiliisi rekisteröitymisen yhteydessä). Meillä on tapana tervehtiä kaikkia harjoituskavereita ennen harjoitusten alkua!

Tämä ohjeistus ei koske BJJ On ramp tai muita tapahtumia (seminaarit, leirit). Näistä tulee ohjeistus aina ilmoittautuneille erikseen.

Ryhmäpukuhuoneiden lisäksi painikerroksessa on kaksi yksityistä pukutilaa, joita ei ole sukupuolitettu. Löydät ne vasemmalta ennen sitä käytävää, jonka varrella miesten ja naisten pukuhuoneet sijaitsevat. Pukutiloja voi käyttää ilman eri ilmoitusta ja siirtyä sitten kulkukortilla mattoalueelle välioven kautta. Koska yksityispukutiloja on vain kaksi, asioithan niissä vain tarvittaessa.