Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

BuliJJ X Nippon Sport

BuliJJ X Nippon Sport yhteistyössä!
 
Buli Jiu-Jitsulla halutaan kannustaa treenaamaan turvallisesti sekä mukavissa ja laadukkaissa varusteissa. Tämän vuoksi Buli Jiu-Jitsu tekeekin yhteistyötä Nippon Sportin kanssa ?
 
Nippon Sport on Helsingin Kaisaniemessä sijaitseva urheiluliike, joka palvelee totta kai myös verkossa. Heidän valikoimansa on laaja ja sisältääkin +30 merkkiä, joten jokaiselle on varmasti jotakin. Nippon Sportilta löytyy kaikki tarvittava kuntoiluun ja kamppailulajeihin, vielä mahtavan asiakaspalvelun siivittämänä!
 
Yksi täydellinen varuste painiin onkin hammassuojat. Nipponilta löytyvät SISU Aero guard sekä SISU Max guard ovatkin tuttuja painipiireistä ja hinta-laatusuhteeltaan 10+. Hammassuojien käyttö on helppoa ja niiden antama suoja korvaamaton. Alhaalla muutamia kommentteja SISU hammassuojien käyttäjiltä:
 
''Todella kevyet suussa! Ei hankaa eikä putoa suusta vaikka erien välissä väläyttäisi sparrikaverille hymyn''
 
''SISUt toiminut itsellä jo vuosia enkä vaihtaisi. Halpa vakuutus hampaille, ehdottomasti suosittelen''
 
''Helpot mukauttaa omaan suuhun sopiviksi, hinta-laatu suhde erinomainen ja värivalikoima laaja. Mukavimmat hammassuojat mitkä omistan, 5/5''
 
Nyt onkin siis täydellinen hetki päivittää syksyksi treenivarusteet ja suojata hampaat SISUn hammassuojilla. Shoppailemaan pääset täältä!
 
Psst.. Bulin jäsenten kannattaa laittaa viestiä info@bulijj.fi ennen shoppailua ;)