Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Mikä on Buli Jiu-Jitsu?

Tervetuloa!

Buli Jiu-Jitsu on helsinkiläinen vuonna 2021 perustettu urheiluseura, jossa harjoitellaan brasilialaista jiu-jitsua (BJJ) ja sen sukulaislajia lukkopainia. Buli Jiu-Jitsu sai alkunsa, kun pohdimme miten suomalaista BJJ-skeneä voisi tukea ja kehittää. Halusimme luoda yhteisön, joka kasvattaa lajin tunnettuutta ja elinvoimaisuutta Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla. Tavoitteen saavuttamiseksi etsimme hartaasti toimitiloja, jossa tarkoituksenmukaista toimintaa olisi mahdollista toteuttaa. Toimitilojen tulisi mahdollistaa lajin urheilullinen kehitys, niiden tulisi sijaita hyvien kulkuyhteyksien varrella ja toimitilojen tulisi ehdottomasti olla siistit ja modernit. Lopulta kriteerimme täyttävät tilat löytyivät kesällä 2021 valmistuneesta Urhea-hallista.

Seurassa keskitytään ainoastaan brasilialaiseen jiu-jitsuun ja lukkopainiin. Ryhmiä on vasta-alkajille, junioreille, naisille, edistyneemmille harrastajille ja kilpailijoille. Ei ole siis ollenkaan poikkeuksellista, että samoissa treeneissä on 15-vuotias junioriharrastaja, 25-vuotias kansainvälisen tason kilpaurheilija ja 40-vuotias perheenäiti tai -isä. Treenit on suunniteltu siten, että kuka tahansa kuntotasosta ja aiemmasta liikuntataustasta riippumatta voi hypätä turvallisesti kokeilemaan lajia.

Buli Jiu-Jitsu on yhteisö, jossa jokaista jäsentä kohdellaan tasa-arvoisesti. Hauskanpito, yhteisöllisyys ja ammattimainen valmennus muodostavat seuramme perustan. Valmentajien vahvan lajitaustan ja monipuolisen liikunta- ja hyvinvointialan osaamisen myötä on syntynyt konsepti, jossa BJJ:n harjoittelu on totuttua suunnitelmallisempaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa. Tarkkaan suunnitellusta konseptista huolimatta tekeminen on hauskaa ja treenejä ei vedetä hampaat irvessä.

Hyppää Buli Jiu-Jitsun matkaan ole kehittämässä suomalaista BJJ:tä entistä bulimmaksi!

Oss!