Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Liittyminen ja hinnasto

Buli Jiu-Jitsu on yleishyödyllinen yhdistys. Varsinaisille jäsenille jäsenmaksu on 50 € / kalenterivuosi. Kannattajajäsenyys maksaa 25 € / kalenterivuosi, mutta se ei oikeuta täysimääräiseen harjoitteluun, vaan ainoastaan open mat -treeneihin osallistumiseen.

Varsinaisille jäsenille

-Harjoittelumaksu 59 €  / kk (12kk kerralla maksettuna 700 €) -> Edenred virike-etu osana 12kk maksua, lue lisää täältä.

-"Once a week warrior" (yksi harjoitus per viikko) 29€ / kk

-Bulifantit (junnut 7-16v) 17.1.2022 - 30.5.2022 149€

-Minifantit (lapsi+aikuinen) 29€ / kk + aikuisella tulee olla varsinaisen jäsenen jäsenmaksu maksettuna

 

Toimi seuraavasti rekisteröityessäsi:

 1. Valitse vuosi- tai kannattajajäsenyys 
 2. Täytä vaadittavat tiedot ja lisää maksukorttisi tiedot. Teknisen rajoituksen vuoksi maksukortin tiedot tulee olla lisättynä ennen kuin yrität maksaa harjoituskautta
 3. Osta haluamasi harjoituskausi omasta profiilistasi. Varmista, että "Confirm Membership option" -välilehdellä sinulla on valittuna Payment card. Älä valitse "Manual Payment" ellet ole erikseen sopinut asiasta!
 4. Harjoittelumaksu veloitetaan jatkossa automaattisesti annetulta maksukortilta valitun kauden mukaisesti, poislukien Bulifantit, jotka maksavat aina kauden kerrallaan.
 • Vuosijäsenyys

  Ongoing

  Unlimited

  50.00 / year Select
 • Kannattajajäsenyys

  Ongoing

  1 sessions / week

  25.00 / year Select

Yleishyödyllisenä yhdistyksenä Buli Jiu-Jitsu kerää kaikilta jäseniltään kalenterivuosittain 50 € jäsenmaksun. Jäsenmaksu koskee niin päävalmentajaa, aloittelevaa harrastajaa tai ketä tahansa, joka haluaa osallistua ohjattuihin harjoituksiin ja seuran toimintaan.

Kannattajajäsenyys oikeuttaa vain viikoittaiseen Open mattiin osallistumiseen sunnuntaisin klo 12.00-13.30. Kannatajajäsenellä ei ole oikeutta ostaa yhdistykseltä palveluita (harjoitusaikaa) eikä äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Pyhinä harjoituksia ei ole, sillä Urhea-halli on silloin suljettu.

Lue ensimmäisiin harjoituksiin saapumisesta täältä