Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Buli Jiu-Jitsun junnutoiminta

Buli Jiu-Jitsun junnutoiminta

Meillä pyörii kaksi junnujen ryhmää, joista toinen on sellainen johon lapsi osallistuu yhdessä aikuisen kanssa. Bulifantteihin osallistutaan aina kaudeksi kerrallaan kun taas Minifantit pyörii kuukausimaksulla. Hinnat ja tarkemmat tiedot ryhmistä alla.

BJJ Junnut - Bulifantit kevätkausi 11.1.-31.5.2022 149€ / kausi + jäsenmaksu

Olli Ahlroosin luotsaama ryhmä noin 7-13 vuotiaille lapsille. Leikinomaista ja turvallista harjoittelua.

BJJ lapsi & aikuinen - Minifantit 29€ / kk + aikuiselle jäsenmaksu (Jos aikuinen on jo seuran jäsen, ei jäsenmaksua tarvitse ostaa uudestaan.)

Brasilialainen ju-jutsu sopii myös pienille. Tässä hauskassa ryhmässä 3-10 vuotias lapsi harjoittelee yhdessä jonkun itselleen tutun ja turvallisen aikuisen kanssa. Myös vanhempi saa harjoituksissa hyvin liikuntaa. Tunnit sisältävät pelien ja leikkien lisäksi kehonhallintaharjoituksia, liikkuvuusharjoituksia ja BJJ:n perustekniikoita- ja periaatteita. Tunneilla lapsi pääsee painimaan aikuisen kanssa turvallisesti ja leikin kautta.

Kun aloittaa brasilialaisen ju-jutsun pienenä, on vanhempana loistavat mahdollisuudet omaksua vaikeatkin tekniikat luontevammin. Tärkeintä on kuitenkin hauskanpito, liikunta, käytöstapojen opettelu, toisten kunnioittaminen ja oman kehon hallitseminen. Harjoitusten edetessä opetellaan koko ajan haastavampia asioita. BJJ kehittää lapsen motoriikkaa, koordinaatiota ja rohkeutta kokeilla ja harjoitella uusia asioita. Ne antavat hyvät edellytykset pärjätä muissakin urheilulajeissa ja elämässä. BJJ-pukua, eli gi:tä suositellaan, mutta varusteiksi riittävät erinomaisesti pehmeät liikuntaan soveltuvat vaatteet, joissa ei ole vetoketjuja eikä huppua. Pyyhe ja juomapullo on hyvä olla mukana.

Lapsien ja aikuisten yhteisiä tunteja ohjaa Olli Ahlroos yhdessä Matias Ahlroosin kanssa.

Ohjeet ilmoittautumiseen ja maksuun tulossa pikapuoliin! Kysymyksiä voi laittaa matalalla kynnyksellä info@bulijj.fi