Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Instructors icon
Joni Stenholm

Joni Stenholm photo Joni Stenholm
  • Black Belt

Joni Stenholm

Joni on kokenut liikunta-alan ammattilainen ja pitkän linjan BJJ-aktiivi. Vahva kuormitusfysiologian ymmärrys ja hyvät pedagogiset taidot tekevät Jonista erittäin pidetyn ja ammattitaitoisen valmentajan. 

BJJ:n parissa Joni on ollut vuodesta 2008 alkaen. Matkalle on mahtunut kilpailemista, valmentamista ja oheisharjoittelun suunnittelua harrastajille ja kilpailijoille.

Joni on toiminut yrittäjänä liikunta-alalla vuodesta 2013 lähtien ja vuosien varrella työkokemusta ja osaamista karttunut laajalla skaalalla. Työt Personal trainer-kouluttajana, valmennukset johtoryhmille ja yrityksille, henkilökohtaiset valmennukset ja pienryhmien valmennukset sekä konsultointi ovat tarjonneet näköalapaikan suomalaiseen liikunta- ja hyvinvointialaan. Laajan kokemuksen pohjalta Joni on luonut selkeän valmennusmetodin, joka skaalautuu vasta-alkajien, kuntoilijoiden ja kilpaurheilijoiden tarpeisiin.

Mikäli sinulla on tavoitteena yleiskunnon kohottaminen, painonpudotus tai fyysisten ominaisuuksien kehittäminen BJJ:tä ajatellen, niin ole suoraan Joniin yhteydessä!