Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Instructors icon
Antti Lehto

Antti Lehto photo Antti Lehto
  • White Belt

ANTTI LEHTO

White Belt - No stripes, no bullshit!

Valkovöinen ohjaajien listassa? Ei hätää, Antti ei ole opettamassa sinua sitomaan vyötäsi, vaan on jakamassa sinulle jotain sellaista, mitä Bulin mustavöillä ei enää ole antaa: tuoretta kokemusta siitä, millaista on aloittaa brasilialaisen jujutsun harrastaminen!

Meille Bulilaisille uudet harrastajat ovat koko homman juju, joten päätimme tehdä jotain, mitä emme ole bonganneet missään muualla. Kun aloitat treenaamisen kanssamme, sinulla on mahdollisuus omaan Buli-kummiin! Haluamme, että Buli on suomen paras paikka aloittaa BJJ:n/lukkopainin harrastaminen. Meillä jokainen uusi tulokas otetaan lämmöllä vastaan. Lämpö tarkoittaa esimerkiksi Buli-kummia, joka auttaa sinua alussa. Buli-kummin tuella pääset mukavasti kiinni lajiin ja saat parhaat neuvot Bulilla treenaamiseen.

Tuliko jotain pientä kysyttävää, jolla ei viitsinyt häiritä koko tuntia?
Mitä aloittelijan kannattaa huomioida Bulilla treenatessa?
En kai mokaa jotain hassua ninjaetikettiä?
Jännittääkö joku asia etukäteen?
Onko kiva, kun tulee uutena ihmisenä treeneihin ja on jo valmiiksi yksi ihminen, jonka kanssa ei tartte murtaa jäätä?
Mitä tahansa tuleekin mieleen, niin Buli-kummi jeesaa! Jos tuntuu, että et tarvitse kummia, niin sekin on ihan yhtä ok!

Antti organisoi meidän Buli-kummitoimintaa, eli kouluttaa kummit sekä buukkaa kummiparit, kummittaa tarvittaessa kummeja ja kummittelee siellä täällä. Antti on on tehnyt liikunnanohjauksia toistakymmentä vuotta sekä työskennellyt vertaistuen parissa yli kaksikymmentä vuotta, joten Antti on nähnyt läheltä vertaistuen kantavan hedelmää, niin liike-elämän kuin jumppailunkin puolella ja haluaa nyt tuoda osaamisensa ja innostuksensa kaikkien Bulilaisten saataville.

Tehdään treenaamisesta tehokkaampaa, yhteisöllisempää ja tietysti hauskempaa!

Parvessa on hyvä lentää.