Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Rodrigo "Comprido" Medeiros BJJ & NOGI seminaari 21.-22.10.2023

Rodrigo "Comprido" Medeiros

BJJ legenda ja Brasa tiimin johtaja Rodrigo Medeiros saapuu jokavuotisesti taas Buli Jiu-Jitsulle vetämään leiriä. Kilpaurallaan Comprido on voittanut mm. IBJJF mustien vöiden avoimen painosarjan kahdesti ja valmentajana tuottanut useita MM-mitalisteja kaikissa vyöluokissa.

Leiri on jaettu kahteen päivään joista ensimmäinen vedetään puvulla ja toinen päivä ilman pukua. Puvulla keskitytään double under ohitukseen, sen pohjustukseen, työstöön ja viimeistelyyn. Ilman pukua fokus on - jatkumona pukuteemalle - sivusidonta päältä, sen ylläpito, siitä hyökkääminen ja eteneminen.

Aikataulu 

LA 21.10.2023 klo.13:00-16:00 BJJ
SU 22.10.2023 klo.13:30-16:30 NOGI

Buli Jiu-Jitsu
Urhea-halli
Mäkelänkatu 47
00550 Helsinki


Ilmoittautuminen ja mahdolliset maksut:

Bulin täysijäsenet (vuosijäsenyys voimassa ja 59€ treenimaksu pyörimässä) ilmoittautuvat leirille samalla tapaa kun ilmoittaudutte harjoituksiin eli kirjautumalla sisään omaan profiiliin ja klikkaamalla kalenterista "book" kyseisen harjoituksen kohdalla. Hakekaa kalenterista päivät 21.-22.10.2023 ja leirin harjoitukset löytyvät sieltä. Mitään lisämaksuja teiltä ei siis vaadita.

Once a week warrioreille ja Brasa tiimin jäsenille tarjoamme leirin harjoituksista 50% alennuksen. Ohjeet tulee maililla.

Muut:
-Koko leirin maksu 80€ ->  Maksa leiri tästä
-Yksi harjoitus 50€ -> Maksa launtain treeni tästä tai maksa sunnuntain treeni tästä

Leiri maksetaan etukäteen. Maksu toimii samalla ilmoittautumisena.

Kutsumme mukaan kaikki harrastajat seura -tai tiimikytköksistä riippumatta! Tervetuloa mukaan maailmanluokan BJJ-leirille!